PREMIUM Hypoallergenic Line

ÍZLETES BÁRÁNYHÚS RIZZSEL
TELJES ÉRTÉKŰ ÁLLATELEDEL, FELNŐTT KUTYÁK SZÁMÁRA
A PREMIUM Hypoallergenic Line eledel állati eredetű fehérjeforrásként kiváló minőségű bárányhúst és egyetlen szénhidráthordozóként rizst tartalmaz. Gluténmentes. Nem tartalmaz kémiai adalékanyagot. Nem tartalmaz tartósítószert. Nem tartalmaz mesterséges színező anyagot. Természetes, gluténmentes, csökkentett kalóriatartalmú hipoallergén kutyaeledel érzékeny, idős és túlsúlyos kutyák részére, minden fajtához.

Összetevők:

Hús- és állati melléktermékek (bárányhús), rizs
Analitikai összetevők:
Nyersfehérje: 6,4%
Nyersolajok és -zsírok: 3,8%
Nyershamu: 2,1%
Nyersrost: 0,4%
Nedvességtartalom: 79,7%
Természetes, natúr, gluténmentes hipoallergén kutya-eledel. Egyes kutyák a táplálék összetételére érzékenyek, akár allergiás reakciókkal válaszolnak: bőrproblémák, viszketés, ekcéma, krónikus hasmenés és hányás. Ezekben az esetekben csak speciálisan egyetlen fehérje- és szénhidrátforrásra alapozott tartós diéta biztosítja a kutya zavartalan emésztését (válogatott fehérjék).

Etetési javaslat:

Felnőtt kutyáknál 42 kg testtömegig napi egy doboz tartalma elegendő.
Az ajánlott érték kizárólag iránymutatás. Kutyája egyedi tápanyagigényét a testömege mellett az életkora, fajtája és aktivitása is meghatározza. A Hypoallergenic Line eledel szobahőmérsékletű állapotban etetve a legízletesebb. A felbontott konzerv hűtőben, maximum 2 napig tárolható. Kizárólag állati takarmányozásra.

Nettó tömeg: 820 g